Излегнал се на каменистия плаж,  а единственото скрито е мъжкото

...
Излегнал се на каменистия плаж,  а единственото скрито е мъжкото
Коментари Харесай

ШОК! Дони лъсна чисто гол на плажа

Излегнал се на каменистия плаж,  а единственото прикрито е мъжкото му достолепие, което е покрил с тениска. Няма нищо общо с стоманения музикант от преди 10 години.

 

Съпругът на Нети не крие, че е почитател на нудизма. Обикаля гол по плажовете както у нас, по този начин и в чужбина. Жена му също не остава по-назад.

Снимката е потресаваща-на нея се виждат единствено кокали. На пук на хейта, които се изля в мрежата, Дони не счита да престава да пуска такива фотоси, тъй като се чувствал отлично. Хорското мнение въобще не го интересува.  На тази процедура са научили и 11-годишната си щерка.

 

Певецът е спрял захарта, брашното и газираното и това води до загуба на тегло. Сега тежи едвам 50 кг, което е неприемливо за мъж. Истински потрес провокира и впитото му лице.  Бръчки, суха и увиснала кожа плашат потребителите в Инстаграм.

 

На всичкото от горната страна двойката практикува странни мистични практики за извисяване на духа,  които тотално ги погубват.

Дони и Нети все по-рядко намират къде да се пускат както майка ги е родила. Избират скалисти места, който са много безвредни и рисковани.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Дони Нети Дони и Нети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР